‘Ja, zal ik doen, dank je wel, ik kijk het nog even aan… ‘ De vrouw in de paskamer vertelde me zojuist dat ze een bezoek aan de huisarts heeft gebracht, maar dat hij niks voelde in haar linkerborst terwijl zij toch duidelijk een gevoelige plek en uitstralende pijn ervaart die haar ongerust en onzeker maken. ‘Hij stuurde me niet eens door naar het ziekenhuis voor verder onderzoek omdat hij er geen aanleiding toe zag. Nu sta ik met dezelfde pijn en zonder steun of advies weer buiten!’

Onbekend

Dit soort verhalen hoor ik vaak. Iedere keer als een vrouw een soortgelijke ervaring met mij deelt, vertel ik haar over de preventieve maatregelen die ze zelf kan nemen voor een goede borstgezondheid. In de meeste gevallen vertel ik haar ook over de mogelijkheid om een VLOW® borstweefseltherapeut te benaderen om een behandeling af te spreken.

Ze bekijkt aandachtig de flyer die ik haar heb gegeven. Ondertussen vertel ik meer over de behandeling die een borstweefseltherapeut geeft en welke voordelen zij daarvan ondervindt.

Ook dit keer merk ik dat de vrouw die voor me staat, twijfelt. Ze ‘kijkt het nog wel even aan’ omdat de stappen naar een onbekend persoon in een onbekende omgeving voor een onbekende behandeling te groot zijn.

VLOW consulent

In het afgelopen jaar, vanaf september 2019 toen ik voor het eerst zelf in aanraking kwam met VLOW®, heb ik als consulent veel voor vrouwen kunnen betekenen met de informatie en uitleg die ik geef over preventieve  maatregelen voor een optimale borstgezondheid. Vele klachten zijn, door vrouwen inzicht te geven en alert te maken, na enige tijd verdwenen. Sommige klachten blijven.

Last en ongemak

Ik wil dichterbij de vrouw staan die, nadat een bezoek aan de huisarts niks heeft opgeleverd, last en ongemak blijft ervaren. Daarom meld ik me opnieuw aan bij Lifestream. Dit keer om de stap te zetten van consulent naar VLOW®- borstweefselbehandelaar, omdat ik de afstand tussen cliënt en behandelaar wil verkleinen. Ik wil helpen om de klachten te verminderen of te laten verdwijnen zodat de vrouw in kwestie weer gelukkig is met en trots op haar borsten.

Totaalpakket

Er is nog een reden dat ik me aanmeld voor de opleiding. Dat is het feit dat ik op voorhand al enorm blij word van het totaalpakket wat Love-li lingerie biedt. Lingerie die bijdraagt aan een goede borstgezondheid, aangevuld met Love-li lymfe, borstweefselbehandelingen die de doorbloeding stimuleert en het lymfestelsel optimaliseert.

Ik loop warm voor het feit dat ik de oprichtster en eigenaresse ben van de eerste, en nu nog enige, lingeriespeciaalzaak in Nederland die binnenkort dit unieke ‘pakket’ in één geheel onder één dak aanbiedt.

Lingerie, informatie, advies en behandelingen die bijdragen aan een optimale borstgezondheid. In essentie is alles al aanwezig, het is tijd om er mijn volledige aandacht en onvoorwaardelijke liefde aan te schenken.